Logo

Erasmus + S angličtinou do světa

 

ERASMUS +    S angličtinou do světa

Cílem projektu je zvýšit jazykovou gramotnost u našich pedagogů a následně zavést metodu CLIL napříč všemi ročníky školy. Naše škola si uvědomuje jak důležitá je v dnešním světě jazyková vybavenost. V případě anglického jazyka můžeme říci, že se bez něj již v dnešním světě neobjedeme.  Metodou CLIL chceme u žáků vzbudit a podpořit zájem výuku anglického jazyka.

Naše škola se již o zavedení metody CLIL pokoušela, bohužel jsme u pedagogických pracovníků narazili na jazykovou bariéru, kterou nelze bez jazykového vzdělání překonat. Cítíme proto velkou potřebu nejprve naše zaměstnance jazykově vzdělat a následně budeme moci zavést metodu CLIL na naší škole.

Naše cíle jsou plně v souladu s Evropským plánem rozvoje naší školy. Našim hlavním záměrem je podpora profesního rozvoje našich pracovníků v oblasti vzdělávání a jazykové gramotnosti. Tak abychom byli schopni i nadále nabízet aktuální trendy ve vzdělávání a byli konkurenceschopnou školou, jejíž absolventi se dostanou na střední školy a najdou uplatnění na trhu práce.

Projekt je realizován od 01.09.2016 - 31.12.2017

klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

Tvůrce webu