Logo

Florbalový ČEPS Cup s účastí našich kluků a holek

V pátek 24. listopadu jsme se s dětmi z prvního stupně vydali do Bolatic, abychom se zúčastnili florbalového turnaje ČEPS Cup. Do bojů jsme vyslali jak chlapecký, tak i dívčí tým.

Jako první se na řadu dostali chlapci a v prvním zápase si poradili se soupeři z Vřesiny v poměru 6:1. Po prvním zápase chlapců byl k vidění zápas turnaje dívek, kdy naše holky po vyrovnaném utkání a tvrdém boji podlehly soupeřkám z Melče těsně 2:3. Bohužel třetí přihlášený tým nedorazil, a tak toto byl jediný zápas v dívčím turnaji.

Zbytek dne ve znamení florbalu patřil hochům, avšak ani holky nezahálely a hlasitě povzbuzovaly své spolužáky, což také pomohlo k naší druhé výhře, a to 4:1 proti ZŠ Tyršova z Hlučína.

Ve třetím utkání našeho týmu jsme poprvé okusili hořkost porážky, neboť jsme se nedokázali oklepat z rychle inkasovaných branek. Domácímu týmu z Bolatic, pozdějšímu vítězi celého turnaje, jsme podlehli 1:6. Tato prohra nás však nerozhodila a ve čtvrtém, velmi vyrovnaném utkání, jsme dokázali opět zvítězit. Pokořili jsme soupeře ze Štěpánkovic v poměru 5:4. Naše účinkování na tomto turnaji jsme bohužel zakončili prohrou 1:4 nad hochy ze Sudic.

Všichni hráči předvedli bojovný výkon, který našemu družstvu vynesl 3. místo.

Zbývá jen dodat, že všichni chlapci i všechny dívky velmi dobře reprezentovali naši školu v duchu fair-play a také díky účasti v tomto turnaji pro školu získali sadu florbalových hokejek.

Mgr. Jan Schreier

klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

Tvůrce webu