Logo

Informace COVID-19 od 5.10.2020

Informace COVID-19 - 02.10.2020

 

Vážení rodiče,

v důsledku vydaných mimořádných opatření a vyhlášení nouzového stavu Vás informuji, že od 5.října 2020:

  • Žáci 1. - 5. ročníků: výuka hudební výchovy bude probíhat, ovšem bez zpěvu. Tělesná výchova bude probíhat bez omezení.

  • Žáci 6. - 9. ročníků: výuka hudební výchovy bude probíhat, ovšem bez zpěvu. Tělesná výchova bude probíhat bez sportovních činností, které jsou zakázány. Ranní a odpolední TV se do odvolání ruší. Prosím, sledujte webové stránky tříd, na kterých Vás třídní učitelé budou informovat o veškerých změnách v rozvrhu, případně sledujte ŠkoluOnLine, kde vidíte aktuální rozvrh. Tělesná výchova,  kterou mají žáci v průběhu dne bude dle počasí probíhat jako vycházky v přírodě, případně bude probíhat teoretická výuka.

 

Dále s ohledem na vydaná krizová opatření ruším s platností od 05.10.2020 školní kroužky. Kroužky budou nahrazeny po pominutí těchto mimořádných krizových opatření. V případě, že budeme muset provoz kroužku pozastavit z důvodu krizových opatření na delší dobu, budeme patřičnou část peněz vracet zpět – platí pro kroužky provozované školou.

 

Provoz externích kroužků se řídí usnesením vlády ČR o přijetí krizových opatření ze dne 30.září 2020. Škola za jejich provoz nezodpovídá. 


 

Školní družina a školní jídelna v provozu bez omezení.


 

Předpokládáme, že výše přijatá opatřeni budou platná do pátku 16.10.2020.

 


 

V případě jakýchkoliv dotazů se na mne neváhejte obrátit.



 

Mgr. Karel Moric,
ředitel školy

tel.: 731513340

email: karel.moric@zsludgerovice.cz

 

klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

Tvůrce webu