Logo

Informace k výuce od 8.června 2020 pro žáky 6. - 8.ročníku

Informace k výuce od 8.června 2020 pro žáky                  6. - 8.ročníků 

 

Vážení rodiče, 

děkuji Vám za vyplnění dotazníku a níže zasílám informace týkající se výuky žáků                           6. - 8. ročníků.

 

Po vyhodnocení dotazníkového šetření a s ohledem na organizační možnosti školy jsme se rozhodli zachovat i nadále jako hlavní formu distanční výuku

 

Žáci budou mít možnost přijít na prezenční třídnické hodiny a konzultace s vyučujícími. 

Třídnické a konzultační hodiny budou probíhat vždy v pondělí a středu v době cca 9.00 - 11.00. 

 

První třídnická hodina proběhne v pondělí 8. června, na které se žáci dozví více informací o organizaci konce školního roku a konzultačních hodinách s vyučujícími. Během konzultačních hodin se chceme nejvíce zaměřit na hlavní profilové předměty ČJ, M, Aj,... a především s žáky probrat učivo kterému nerozumí, případně uzavřít nerozhodnou klasifikaci. 

 

V týdnu od 15.-19.06.2020 proběhne odevzdání učebnic, vratky peněz za kroužky, výlety a veškeré další organizační věci spojené s ukončením školního roku. Bližší informace Vám budou zaslány prostřednictvím třídních učitelů. Ukončení školního roku plánujeme na čtvrtek-pátek 26.06.2020 - bude upřesněno.

 


 

V případě zájmu o prezenční třídnické hodiny a konzultační hodiny od 08.06.2020 je zákonný zástupce povinen podepsat a doručit do školy (emailem třídnímu učiteli, vhozením do poštovní schránky na adrese ZŠ a MŠ Ludgeřovice, Markvartovická 966/50, popřípadě datovou schránkou) Čestné prohlášení viz příloha, a to nejpozději do PÁTKU 05.06.2020 do 10.00 hod. Pokud zákonný zástupce nemá možnost si dokument vytisknout a doručit podepsaný do školy, prosím o kontaktování zástupce ředitele školy Mgr. Vladimíru Liškovou, tel. 731581030. V případě, že zákonný zástupce nepodepíše Čestné prohlášení, nebude žákovi umožněna osobní účast ve škole. 

 

Bližší informace o pondělní třídnické hodině Vám zašle třídní učitel v pátek v odpoledních hodinách. 

 


 

 

Strava

Pokud chcete, aby se Vaše dítě v době konzultací stravovalo v naší školní jídelně, přihlaste ho prostřednictvím internetového objednávání www.strava.cz, případně přes ŠkoluOnLine ke stravě nejpozději do pátku 05.06.2020 do 10.00 hod. ŠJ nebude z důvodu nepovinné docházky žáky ke stravě hromadně přihlašovat. Přihlášení bude platné do 30.06.2020. Za jakékoliv další odhlašování a přihlašování obědů je zodpovědný zákonný zástupce. Děkujeme za pochopení.



 

V případě jakýchkoliv dotazů se na mne neváhejte obrátit.


 

Děkuji za pochopení.


 

Mgr. Karel Moric,
ředitel školy

tel.: 731513340

email: karel.moric@zsludgerovice.cz

 

klikni pro velký obrázek

Soubory ke stažení

příloha_čestné_prohlášení.pdf příloha_čestné_prohlášení.pdf 275 kB

Sdílejte na facebooku

Tvůrce webu