Logo

Účastnili jsme se mezinárodní konference

Ve dnech 18. a 19. 11. učitelé Mgr. Natálie Nevřelová, Mgr. Jana Grzychová, Mgr. Miroslava Bartusková, Mgr. Jan Schreier a Mgr. Martin Nevřela reprezentovali naši školu na mezinárodní konferenci v SEČI. Tématem konference byly digitální technologie ve výuce a jejich praktické využití na školách. Naši kantoři si připravili workshopy zaměřené nejen na práci s robotechnikou - ozoboti, legoroboti, dash & dot, ale také na práci s iPady ve výuce. Byly představeny různé aplikace, které je možné využít v hodinách češtiny, matematiky, nebo třeba výtvarné výchovy a pracovních činností. 

Na všech workshopech byly učebny plně obsazeny, což byl pro nás veliký úspěch. Jsme rádi, že je o práci našich učitelů zájem a že můžeme ostatním učitelům zkušenosti předávat a zároveň nové zkušenosti neustále sbírat.

My jsme Ludgeřovice!!!

 

klikni pro velký obrázek

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

Tvůrce webu