Logo

Edukační larpová hra TeraforMars

Píše se rok 2219. Několik výprav se už pokusilo o kolonizaci Marsu, ale zatím neúspěšně. Proto se vědci zaměřili  na teraformaci planety Mars, při které dochází k záměrné přeměně atmosféry, teploty a přírodních podmínek tak, aby planeta byla obyvatelná lidmi. Aby se plán mohl uskutečnit, vybrali na Zemi 30 nejlepších vědců, kteří pomocí robotů dokáží přeměnu uskutečnit. Pro lepší výkony vědců se největší korporace rozhodly rozdělit vědce na 2 soupeřící týmy a uspořádat mezinárodní show. Lidé z různých zemí se snaží práci vědců podpořit a doufají, že jejich práce jim zajistí lepší život na Marsu.

 

Nejlepší vědci planety Země byli: z 9.A: Tereza Šustková, Eliška Osyková, Gabriela Bártová, Eliška Tichá, Simona Bebrová, Nikol Janečková, Patrik Adámek, Jakub Malčok, Matyáš Medňanský, Matyáš Horák, z 9.B: Richard Šula, Maxim Srníček, Z 8.A: Markéta Bartáková, Veronika Zelenská, Klára Klegová, Klára Wrbková, Daniel Körner, Adam Rozehnal, Tomáš Malčok, Ema Musálková, Eliška Nágelová, Z 8.B: Karolína Bínová, Miroslav Kolátek, Marek Dvořák, Marek Blejchař, Aneta Hahnová, Jakub Lis, ze 7.A: Šimon Wykret, Štěpán Kulig, Jan Šulc, ze 7.B: Albert Žurovec.

 

Za nadnárodní korporace situaci monitorovali: Ondřejka Langrová, Miroslava Poštulková a Jan Schreier.

 

klikni pro velký obrázek

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

Tvůrce webu