Logo

Konference

V termínu 22.–24. března 2016 proběhl již třináctý ročník Celostátní konference učitelů ZŠ a SŠ Počítač ve škole. Konference se konala pod záštitou MŠMT a zázemí jí poskytuje Gymnázium v Novém Městě na Moravě.

 

Cílem konference je představit učitelům z celé republiky novinky a trendy ve vzdělávání a využívání digitálních technologií ve výuce. Učitelé zde najdou inspiraci, vzdělávají se, vyměňují si zkušenosti a navzájem diskutují.

Jako každý rok i letos zde nebyla nouze o zajímavé přednášky, praktické workshopy i prezentace firem.

Jsme velice rádi, že i my z Ludgeřovic máme ostatním co nabídnout a aktivně jsme se této konference již podruhé účastnili. V letošním ročníku jsme ve složení Mgr. Moric, Mgr. Nevřela a Mgr. Grzychová vystoupili s  jednou přednáškou a celkem osmi workshopy. Velmi nás potěšil zájem o naše workshopy, na kterých jsme účastníkům představili nejen využívání služeb Google v naší škole, ale také praktické úkoly do fyziky, pracovních činností a nebo práci s robo včelkami BeeBoot, pomocí kterých u žáků rozvíjíme logické myšlení. Třešničkou na dortu byl “přeplněný” workshop p.učitele Nevřely, na kterém si účastnici sami vytvářeli pomůcku pro zobrazení hologramu.

Jsme velice rádi, že se takových konferencí můžeme aktivně účastnit a pedagogům z celé republiky ukázat, co vše na naší škole děláme. Již nyní se těšíme na další ročník, na kterém budeme chtít naši školu opět reprezentovat.

                                Mgr. Karel Moric

klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

Tvůrce webu