Logo

Olympijský běh

 

Za krásného letního počasí se ve středu 20. 6. na naší škole konal Olympijský běh. Na trasu závodu se vydalo téměř 200 žáků ve čtyřech kategoriích. Žáci 1. - 4. třídy zdolávali trasu dlouhou 355 metrů a žáci 5. - 9. třídy 660 metrů.

V nádherných soubojích podpořených skvělou diváckou kulisou, kterou vytvořili spolužáci závodníků, se v kategorii 1. a 2. tříd na prvním místě umístili Karolína Šenkeříková a Šimon Fryštacký a v kategorii 3. a 4. tříd zvítězili Viktorie Otisková a Honza Musálek.

Mezi staršími dětmi na delší trase byli nejrychlejší Nikola Kotalová a Dan Hota z 5. a 6. tříd a v kategorii 7. a 8. tříd byli nejrychlejší Karolína Bínová a Vašek Košák.

Tuto sportovní akci jsme pořádali ve spolupráci s Běžeckým klubem Ludgeřovice, který dodal poháry a hodnotné ceny pro vítěze, sladké odměny a medaile pro všechny zúčastněné běžce, za což jim patří obrovský dík.

Nezbývá než poděkovat všem, kteří se tohoto dne zúčastnili a přispěli tak k vynikající sportovní atmosféře, která závodníky vyburcovala ke skvělým výkonům.

Mgr. Jan Schreier

 

klikni pro velký obrázek

Soubory ke stažení

IMG_0851 (1).HEIC IMG_0851 (1).HEIC 2142 kB

Sdílejte na facebooku

Tvůrce webu